Minua ei kiinnosta tavoitella luomusynnytystä - onko kurssi minua varten?

Tämä kurssi auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä synnytyksessäsi ja tuntemaan olosi varmemmaksi - millainen tahansa haavesynnytyksesi onkaan. Jos haluat käyttää lääkkeellistä kivunlievitystä, tämän kurssin avulla pärjäät paremmin siihen asti että erilaisia lääkityksiä voidaan antaa. Luultavasti sinun tarvitsee turvautua lääkkaisiin vasta myöhemmin, kuin mitä olisit tarvinnut ilman tätä kurssia.

 

Toivoisin mahdollisimman luonnonmukaista synnytystä - mitä saan tästä kurssista?

Synnytyksessä keho ja mieli ovat yhtä niin käsinkosketeltavalla tavalla, että emme ehkä koskaan muulloin koe vastaavaa. Luonnonmukaisen synnytyksen ei tarvitse olla kärsimyksensietotesti, vaan se voi olla jotakin aivan muuta kun siihen on valmistautunut henkisesti hyvin. Tunteet ja ajatukset vaikuttavat niin vahvasti kehon toimintaan, että juuri tunnetason valmistautuminen on se, joka todennäköisimmin avaa sinulle mahdollisuuden synnyttää toivomallasi tavalla.

 

Osaako kätilöni tukea minua, jos olen valmistautunut tämän kurssin avulla?

Kurssilla opit kirjoittamaan synnytystoivelistan / kirjeen kätilölle, joka kertoo oleellisimman valmistatumisestasi ja sinusta synnyttäjänä. Sen avulla kätilön on helppo tukea sinua ja kumppaniasi juuri teidän toivomallanne tavalla. Lisäksi kumppanisi tulee olemaan tärkeä tukipilarisi ja siksi kurssilla on oma osionsa myös kumppanille. Useille kätilöille tämä menetelmä on jo tuttu - ovathan niin monet synnyttäjät jo tätä käyttäneet ennen sinua. Lisäksi koulutamme itse yhä enemmän synnytysammattilaisia tämän metodin pariin, minkä lisäksi monet hypnosynnytysvalmentajat ovat ammatiltaan kätilöitä.

 

Sopiiko tämä kaikille?

Syvärentoutuminen on tila, jossa olet esimerkiksi joka ilta juuri ennen nukahtamistasi. Siinä mielessä tämä on siis kaikille hyvin tuttu olotila. Mielikuvatyöskentely ja rentoutuminen voivat kuitenkin joskus nostaa esiin tunteita tai kokemuksia, joita olemme halunneet tiedostamattamme työntää pois. Jos siis elämässäsi on akuutti kriisi tai voimakasta masennusta, ahdistusta tai muita mielialahäiriöitä, keskustelethan terveydenhuoltoalan ammattilaisen kanssa ennen kurssin aloittamista.